Hét vitaliteits platform voor werkend Nederland

Met de expertise van 400+ experts op het gebied van vitaliteit en welzijn garanderen wij de juiste hulp voor iedereen

Wij zijn er zeker van dat onze begeleiding leidt tot actief gebruik van ons platform en op die manier het welzijn verbetert. Het enige wat een medewerker nodig heeft, is toegang tot het platform.

Hoe het werkt

Zorg goed voor de vitaliteit van je medewerkers in slechts een paar eenvoudige stappen

Persoonlijk welzijnsplan

1. Identificeer

Ons uitgangspunt is dat ieder mens verschillend is en daarom andere behoeften heeft.

Door middel van een persoonlijk gesprek met één van onze experts wordt bepaald waar behoefte aan is en wordt een passend welzijnsplan opgesteld.

1
Grootste aanbod van experts

2. Inspireer

Medewerkers kiezen de expert die past bij hun behoeften. Empowr biedt toegang tot 400+ vitaliteits- en welzijnsprofessionals onderverdeeld in 15 verschillende categorieën.

Daarnaast krijgt men toegang tot:

✓ Live masterclasses en meditaties
✓Online mini-courses
✓Challenges
✓Brede selectie video en audio content

2
Plannen & optimaliseren

3. Impact

Van individu tot teams tot de gehele organisatie. Wij dienen de hele organisatie. Samen met jullie bepalen wij de doelen en schrijven wij een plan. Zo realiseren wij blijvende impact

3
3

Onze support

Wij inspireren, leren en activeren bedrijven en hun medewerkers

Voor medewerkers
Vitaliteit is een breed thema. Daarom bieden we niet alleen een exclusief platform met 400+ experts, maar ook individuele begeleiding door middel van een persoonlijk welzijnsplan. Daarnaast inspireren wij medewerkers met onze self-guided care; masterclasses, mini-cursussen, live sessies en meer. Op deze manier zorgen we ervoor dat er voor iedereen iets is.
Voor managers
Managers spelen een cruciale rol bij het aanpakken van geestelijke gezondheid op de werkplek. Empowr. biedt professionele begeleiding aan managers via 1-op-1 consults, groepssessies en een aparte managers kick-off. Op deze manier kunnen ze leren van experts en van elkaar.
Voor bedrijven
Zorg goed voor je medewerkers. Iedereen is anders en heeft verschillende behoeften. Empowr. biedt ruime keuzes voor de medewerker en gemak voor de werkgever. 1 debiteur, maandelijkse inzichten en activatie ondersteuning. Op deze manier houden wij gezamenlijk jouw medewerkers in goede conditie.
Twijfel over wat werkt voor jou?
Neem contact op  ->

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?