Echte leiders faciliteren een cultuur en omgeving die iedereen in staat stelt om te groeien

Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften. Daarom hebben we een platform opgericht dat een breed scala aan welzijnsprofessionals en oplossingen op maat biedt voor iedereen. Wij geloven dat we door persoonlijke ondersteuning te bieden, medewerkers in hun kracht kunnen zetten en op die manier een positieve impact kunnen maken op de werkvloer.

Ons doel is om miljoenen medewerkers proactief te helpen hun welzijn te verbeteren zodat ze een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven kunnen leiden.

Onze 3 kernwaarden

Leiderschap
Wij geloven dat leiders het goede voorbeeld geven. We willen andere leiders helpen een omgeving te creëren waarin individuen zich veilig voelen om hun echte zelf te zijn.
Impact
Wij geloven dat acties leiden tot betekenisvolle impact. Door verantwoordelijkheid te nemen voor ons welzijn en de mensen om ons heen, helpen we de prestaties te verbeteren en dragen we bij aan een betere wereld.
Individu
Wij geloven in het omarmen dat ieder individu uniek en authentiek is. We stimuleren iedereen om zichzelf te zijn op werk, waarbij we verschillende perspectieven en ervaringen waarderen.

Ons verhaal

Duurzame impact maken

De wereld verandert in een snel tempo. We worden steeds individualistischer, ervaren contante druk om bereikbaar te zijn en voelen weinig ruimte voor fouten. Dit alles kan leiden tot een behoorlijke disbalans tussen werk en privé.

Daar willen wij verandering in brengen en daarom zijn we Empowr. gestart. Zodat we bedrijven kunnen helpen hun medewerkers gezond en gelukkig te houden. Met ons platform ondersteunen we bedrijven rondom dit belangrijke onderwerp en zetten we hun mensen in hun kracht. Dit doen we door hooggekwalificeerde welzijnsprofessionals op één plek samen te brengen.

Met behulp van empowr. kunnen bedrijven het welzijn en de prestaties van hun medewerkers verbeteren, terwijl zorgkosten, stress, burn-outs en verloop worden verminderd. Het resultaat: gezondere, gelukkigere en meer betrokken medewerkers!

Feiten

Welzijn in cijfers

1,3 Miljoen
Nederlandse werknemers hebben last van
burn-out klachten
97%
Vindt het essentieel dat de werkgever
investeert in welzijn
76%
Van alle millennials
ervaart stress
78%
Van het totale verzuim valt onder de
categorie psychisch verzuim
€50.000
Gemiddelde kosten van
burn-out
78%
Van alle werknemers is negatief beïnvloed
door Covid-19

Openstaande vacatures

Kom bij ons werken

Stagaire
Partnerships stagiair
Stagaire
Content marketing stagiair
Open sollicitatie